Tittelnr | 0003479
|
---|---|
Tittel | |
Forfattar | |
Medvirkande | |
Språk | |
Utgjeve | |
Utgave | 2. utg., 3. oppl.
|
Omfang | 192 s. : Illustrert
|
Opplysningar | Forord av Sylvia Brustad
. - for Amland, Anne Gaarder;for Kongsten, Liv Gregersen;for Osa, Harald;for Aarum, Anniken Owren
. - Boken inneholder oppskrifter på vanlige norske retter, som kjøttkaker i brun saus og kokt torsk i skiver. Disse oppskriftene er en del av vår kulturarv som det er viktig å ta vare på. Den inneholder også oppskrifter på mange matretter som har sitt opphav i andre land. Oppskriftene spenner fra hverdagsmat til festmat, og de er enkle å følge. Med ordforklaringer og oppskriftsregister.
. - ib
. - Innbundet
. - bm
. - Bokmål
. - 19980820103123_maritan
|
Emne | Mat og helse
|
ISBN | 82-05-37778-2 (ib) : 99.00
. - 978-82-05-37778-3 (ib) : 99.00
|