Vis alltid denne fanen
Tittelnr
0006247
Tittel
Tid til overs : matfilosofi fra Vianvang
Forfatter
Brimi, Arne 1957-
Medvirkende
Aker, Yann
Språk
nynorsk
Utgitt
[S.l.] : Kagge , 2000
Utgave
1. utg., 3. oppl.
Omfang
160 s. : Illustrert
Opplysninger
for Brimi, Arne;ill Aker, Yann . - Vianvang er Arne Brimis serveringssted i Jotunheimen. Her blir kontinentale impulsar blanda med norsk tradisjon, og resultatet er mykje god mat og tid til å nyte samlinga ved bordet. I denne boka skriver Brimi om ting som er viktig for han: fridomen i fjellet, mattradisjonar i inn- og utland, om mennesker han har møtt og om jakta på dei gode råvarene og det perfekte måltidet. Innimellom serverer han oppskrifter med kjøt, fisk, kaker, brød, salat og dessertar. Med oppskriftregister. . - ib . - Innbundet . - nyn . - Nynorsk . - 20001110144123_liv
Geografisk emneord
Norge
Dewey
641.59481
ISBN
82-489-0060-6 (ib) : 349.00 . - 978-82-489-0060-3 (ib) : 349.00