Tittelnr | 0006250
|
---|---|
Tittel | |
Forfatter | |
Medvirkende | |
Språk | |
Utgitt | |
Utgave | 1. utg., 1. oppl.
|
Omfang | 160 s. : Illustrert
|
Opplysninger | for Triberg, Annica;ill Håkansson, Albert
. - Boka inneholder oppskrifter med hvitløk som ingrediens, både grønnsakretter, supper, pasta, pizza, brød, fiske- og kjøttretter, oljer og sauser. Den inneholder også opplysninger om historie, kultur, overtro, legekunst, dyrking og bruk av hvitløk til mat og fest. Har litteraturliste og oppskriftsregister.
. - ib
. - Innbundet
. - bm
. - Bokmål
. - 20010323143750_fridef
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 82-02-19598-5 (ib) : 299.00
. - 978-82-02-19598-4 (ib) : 299.00
|