Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2001 . - Bok . - 160 s.
Bokmål
Opplysninger:
Boka inneholder oppskrifter med hvitløk som ingrediens, både grønnsakretter, supper, pasta, pizza, brød, fiske- og kjøttretter, oljer og sauser. Den inneholder også opplysninger om historie, kultur, overtro, legekunst, dyrking og bruk av hvitløk til mat og fest. Har litteraturliste og oppskriftsregister.
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Hvitløk!

Her kommer den komplette hvitløkboken, en personlig og svært underholdende hyllest til hvitløken med tekst av den svenske journalisten Annica Triberg og bilder av Albert Håkansson; begge har flere kokebøker på samvittigheten.

Menneskene har til alle tider latt seg fascinere av hvitløk. Vi har spist den, dyrket den, brukt den til å lege sykdommer og stolt på dens evne til å beskytte mot pest og skremme bort vampyrer og andre uhumskheter...

Hvitløkens popularitet har variert gjennom århundrene. Den har vært både hyllet og foraktet. Men nå er den in som aldri før. Vi forstår – omsider – til fulle å verdsette den i matlagingen, og vi har gjenoppdaget mange av dens medisinske egenskaper.

Orig.tittel: Vitlök!

Oversatt av Dorthe Erichsen

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Hvitløk! : historie, kultur og
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning