Hopp over navigasjon
    
Mobile site

Hits

Found 1 items


Cover photo
""
Sign in (top right) to give your star rating
Published:
2001 . - Book . - 160 s.
Norwegian, Bokmål
Information:
Boka inneholder oppskrifter med hvitløk som ingrediens, både grønnsakretter, supper, pasta, pizza, brød, fiske- og kjøttretter, oljer og sauser. Den inneholder også opplysninger om historie, kultur, overtro, legekunst, dyrking og bruk av hvitløk til mat og fest. Har litteraturliste og oppskriftsregister.
Borrow       Add to selection list

(beta)Be the first to write a review
Hvitløk!

Her kommer den komplette hvitløkboken, en personlig og svært underholdende hyllest til hvitløken med tekst av den svenske journalisten Annica Triberg og bilder av Albert Håkansson; begge har flere kokebøker på samvittigheten.

Menneskene har til alle tider latt seg fascinere av hvitløk. Vi har spist den, dyrket den, brukt den til å lege sykdommer og stolt på dens evne til å beskytte mot pest og skremme bort vampyrer og andre uhumskheter...

Hvitløkens popularitet har variert gjennom århundrene. Den har vært både hyllet og foraktet. Men nå er den in som aldri før. Vi forstår – omsider – til fulle å verdsette den i matlagingen, og vi har gjenoppdaget mange av dens medisinske egenskaper.

Orig.tittel: Vitlök!

Oversatt av Dorthe Erichsen

Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Hvitløk! : historie, kultur og
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives