Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Bilde mangler
Utgitt:
2007 . - Bok . - 192 s.
Bokmål
Opplysninger:
Boken inneholder oppskrifter på vanlige norske retter, som kjøttkaker i brun saus og kokt torsk i skiver. Disse oppskriftene er en del av vår kulturarv som det er viktig å ta vare på. Den inneholder også oppskrifter på mange matretter som har sitt opphav i andre land. Oppskriftene spenner fra hverdagsmat til festmat, og de er enkle å følge. Med ordforklaringer og oppskriftsregister.
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Lærebøker Mat og helseEx1På hylla
Lærebøker Mat og helseEx2På hylla
Lærebøker Mat og helseEx3På hylla
Lærebøker Mat og helseEx4På hylla
Lærebøker Mat og helseEx5På hylla
Lærebøker Mat og helseEx6På hylla
Lærebøker Mat og helseEx7På hylla
Lærebøker Mat og helseEx8På hylla
Lærebøker Mat og helseEx9På hylla
Lærebøker Mat og helseEx10På hylla
Lærebøker Mat og helseEx11På hylla
Lærebøker Mat og helseEx12På hylla
Lærebøker Mat og helseEx14På hylla
Lærebøker Mat og helseEx16På hylla
Lærebøker Mat og helseEx18På hylla
Lærebøker Mat og helseEx19På hylla
Lærebøker Mat og helseEx20På hylla
Lærebøker Mat og helseEx21På hylla
Lærebøker Mat og helseEx22På hylla
Lærebøker Mat og helseEx23På hylla
Lærebøker Mat og helseEx24På hylla
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Kokebok for alle : fra boller t
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning