Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Grunnboka har beskrivelser av redskap og teknikker du bruker på kjøkkenet og tekster og oppskrifter som gjør elevene kjent med egen og andres kultur. I tillegg har den bevisstgjørende tekster om miljø og klima, ulike typer kostråd og matsikkerhet. Til hvert kapittel er det øvingsoppgaver, refleksjonsoppgaver og praktiske oppgaver.
10
978-82-02-68407-5
0008599
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Lærebøker RessursMat og helsePå hylla

Mat og helse 8-10 fra Cappelen Damm . Lærerens bok


av Gunn Helene Arsky
Bok utgitt 2021
Ingen ledig (Avd.: Biblioteket - Plassering: Mat og helse)
Bestill Husk denne

Mat og helse 8-10 fra Cappelen Damm . Lærerens bok


av Gunn Helene Arsky
Bok utgitt 2021
Ledig (Avd.: Lærebøker - Plassering: Ressurs)
Bestill Husk denne

Mat og helse 8-10 frå Cappelen Damm . Grunnbok


av Gunn Helene Arsky
Bok utgitt 2020
Ledig (Avd.: Lærebøker - Plassering: Ressurs)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Mat og helse 8-10 frå Cappelen
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom