Hopp over navigasjon
    
Mobile site
n/a
Published:
2001 . - Book . - 175 s.
Norwegian, Bokmål
Information:
Boka inneholder oppskrifter på norsk fisk og sjømat, og Barmen gir i tillegg råd og tips om hvordan råvaren bør behandles før den kan nytes, filetering av de ulike fisketypene, gode fiskesesonger og fiskenes næringsinnhold. Har register.
Borrow       Add to selection list

(beta)Be the first to write a review

Koke ute : fire årstider i verdens største kjøkken


by Lars Barmen
Book published 2003
Available (Avd.: Biblioteket - Location: Mat og helse)
Borrow Add to selection list

Norsk sjømat : fisk, skjell, skalldyr


by Lars Barmen
Book published 2001
Available (Avd.: Biblioteket - Location: Mat og helse)
Borrow Add to selection list
Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Norsk sjømat : fisk, skjell, sk
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives

Selection list

Empty