Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Bilde mangler
Utgjeve:
2001 . - Bok . - 175 s.
Bokmål
Opplysningar:
Boka inneholder oppskrifter på norsk fisk og sjømat, og Barmen gir i tillegg råd og tips om hvordan råvaren bør behandles før den kan nytes, filetering av de ulike fisketypene, gode fiskesesonger og fiskenes næringsinnhold. Har register.
Bestill       Hugs denne

(beta)Bli den første til å skrive ei melding

Koke ute : fire årstider i verdens største kjøkken


av Lars Barmen
Bok utgitt 2003
Ledig (Avd.: Biblioteket - Plassering: Mat og helse)
Bestill Hugs denne

Norsk sjømat : fisk, skjell, skalldyr


av Lars Barmen
Bok utgitt 2001
Ledig (Avd.: Biblioteket - Plassering: Mat og helse)
Bestill Hugs denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips ein ven om Norsk sjømat : fisk, skjell, sk
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Anna vising

Hugseliste

Lista er tom