Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Kokebok for alle : fra boller til burritos


Forfatter
Tittel
Omfang
192 s.
Opplysninger2
Forord av Sylvia Brustad . - for Amland, Anne Gaarder;for Kongsten, Liv Gregersen;for Osa, Harald;for Aarum, Anniken Owren . - Boken inneholder oppskrifter på vanlige norske retter, som kjøttkaker i brun saus og kokt torsk i skiver. Disse oppskriftene er en del av vår kulturarv som det er viktig å ta vare på. Den inneholder også oppskrifter på mange matretter som har sitt opphav i andre land. Oppskriftene spenner fra hverdagsmat til festmat, og de er enkle å følge. Med ordforklaringer og oppskriftsregister. . - ib . - Innbundet . - bm . - Bokmål . - 19980820103123_maritan
Emner
Mat og helse
Mat og helse
Mat og helse
ISBN
Tittelnr
Bok