Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2000 . - Bok . - 160 s.
Nynorsk
Opplysninger:
Vianvang er Arne Brimis serveringssted i Jotunheimen. Her blir kontinentale impulsar blanda med norsk tradisjon, og resultatet er mykje god mat og tid til å nyte samlinga ved bordet. I denne boka skriver Brimi om ting som er viktig for han: fridomen i fjellet, mattradisjonar i inn- og utland, om mennesker han har møtt og om jakta på dei gode råvarene og det perfekte måltidet. Innimellom serverer han oppskrifter med kjøt, fisk, kaker, brød, salat og dessertar. Med oppskriftregister.
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Forlaget skriver om denne boka:

Dette er ei moderne og ettertenksom briksbok for alle matinteresserte.

Side
Tid til overs9
Det var ein gong kokken13
Møte med Vianvang18
Handverk og tradisjon21
Vennskap og respekt35
Kokkedrengen39
Å skrive oppskrifter40
Draumen45
På tur51
Surrogat av surrogat54
Jotunheimen og verda57
Det perfekte måltid66
Den største utfordringa ein kokk kan få71
Folk78
17 ting du aldri skal gjere når du lagar mat90
Cordon Bleu92
Champagne, kaviar og røyskatt98
Klagar du101
Rypa - symbolet108
Gravet reinfilet120
Å hauste av naturen122
La råvara leve126
En blå løk138
Å væra seg sjøl154
Oppskriftregister157

Tid til overs : matfilosofi fra Vianvang


av Arne Brimi
Bok på Nynorsk | utgitt 2000
Ledig (Avd.: Biblioteket - Plassering: Mat og helse)
Bestill Husk denne

Gutta på tur


av Arne Hjeltnes (Arne Hjeltnes og Arne Brimi)
Bok på Nynorsk | utgitt 1997
Ledig (Avd.: Biblioteket - Plassering: Reiseskildringer)
Bestill Les e-bok Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Tid til overs : matfilosofi fra
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning